" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

One Way (2022)

Fredy-i, është një kriminel, në arrati me një çantë të mbushur me para dhe drogë. Ai është plagosur keq, me një plumb në zorrë. Por ndërkohë dhe koha e tij po mbaron.