Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

One Night with the King (2006)

Në vitet biblike, një vajzë maskon origjinën e saj çifute kur mbreti persian Kserksi vjen për të kërkuar një nuse të re në mesin e nënshtetasve të tij. Dhe këtu fillon dhe historia e Hadasas, mbretëreshës çifute të perandorisë Perse.

Duration: 123 min

Release:

IMDb: 6.2