Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Notes for My Son (2020)

Gjatë luftës me kancerin, duke u përballur me të vërtetën e hidhur por të pashmangshme, Maria sigurohet të lërë pas një varg këshillash për djalin e saj 3-vjeçar, si dhe një sërë kujtimesh për këdo që pati fatin ta njohë shpirtin e saj të guximshëm e humoristik.

Duration: 84 min

Release:

IMDb: 6.2