Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Munich – The Edge of War (2021)

Hitleri përgatitet të pushtojë Çekosllovakinë dhe qeveria e Nevil Chamberlein kërkon një zgjidhje paqësore. Një nëpunës civil britanik dhe një diplomat gjerman, udhëtojnë në Mynih për të ruajtur paqen.