Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Mulan II (2004)

Ndërsa përgatiten për dasmën e tyre, Shangu dhe Mulan papritmas dërgohen në një mision sekret. Mushu fillon të ndërhyjë dhe një sulm i papritur nga mongolët nuk e ndihmon çështjen.