Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Mother/Android (2021)

Në një botë post-apokaliptike të tronditur nga një kryengritje e dhunshme e robotëve, një grua e re shtatzënë dhe i dashuri i saj kërkojnë me dëshpërim sigurinë.