Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Monster Hunter: Legends of the Guild (2021)

Aideni jeton në një botë ku njerëzit bashkëjetojnë me përbindëshat e tmerrshëm. Ky djalë i ri duhet të ngrihet dhe të shërbejë si luftëtar për të vrarë dragoin që rrezikon fshatin e tij, por ai nuk mund ta bëjë këtë pa disa aleatë të besuar dhe një mentor të mençur…