Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Man of God (2021)

I internuar padrejtësisht, i dënuar pa gjyq, i shpifur pa shkak. Njeriu i Zotit përshkruan sprovat dhe mundimet e Shën Nektarios-it nga Egina, teksa ai mbart urrejtjen e padrejtë të armiqve të tij duke predikuar Fjalën e Zotit.