Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Major (2022)

Bazuar në jetën e majorit Sandeep Unnikrishnan, i cili ra dëshmor në aksion gjatë sulmeve të nëntorit 2008 në Mumbai dhe si pasojë iu dha Ashoka Chakra, çmimi më i lartë i galantizmit të Indisë në kohë paqeje, më 26 janar 2009.

Duration: 150 min

Release:

IMDb: 8.3