" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Look Both Ways (2022)

Në prag të diplomimit të kolegjit, jeta e Natalias ndahet në dy realitete paralele: një në të cilin ajo mbetet shtatzënë dhe detyrohet të qënrojë në vendlindje për të rritur fëmijën e saj dhe një tjetër në të cilën ajo zhvendoset në Los Angeles për të ndjekur karrierën e saj të ëndrrave.

Duration: 2 min

Release:

IMDb: 6.3