Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Kung Fu Ghost (2022)

Daisy trashëgon një pasuri të vjetër drithëruese nga gjyshi i saj i ndjerë, një mjeshtër i arteve marciale të cilin nuk e takoi kurrë. Kur ajo shfaqet në pronë, ajo shpejt zbulon se shtëpia është e pushtuar nga shpirti i gjyshit të saj dhe fantazma e një burri misterioz të quajtur William. Kur krimineli i gjuetisë së thesarit zbret në shtëpinë e re të Dejsit, ajo detyrohet të thërrasë miqtë e saj të rinj të mbinatyrshëm që t’i shmang.

Duration: 95 min

Release:

IMDb: N/A