Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Kill Your Darlings (2013)

Një vrasje ne vitin 1944 bashkon se bashku 3 poetet me te medhenj te “brezit te mundur” : Allen Ginsberg, Jack Kerouac dhe William Burroughs.

Duration: 104 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 6.5