0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

K-9 Adventures: Legend of the Lost Gold (2014)

Kur Kasi dhe miqtë e saj ndeshen me një orë xhepi të vjetër, të thyer, ata fillojnë një udhëtim të papritur për të zbuluar sekretin e legjendës së Arit të Garrisonit. Ata do të duhet të zgjidhin disa gjëegjëza dhe të ndjekin disa të dhëna për të gjetur thesarin e humbur. Me ndihmën e qenit të saj besnik, Skutit dhe miqve të saj, Kasi është gati të shkojë në aventurën e jetës së saj!

Duration: 90 min

Release:

IMDb: 5.4