Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

In the Forests of Siberia (2016)

Përpara pafundësisë së Taigës Siberiane, në brigjet e liqenit të ngrirë Baikal, një ekzekutiv Parizian i arratisur nga qyteti, do të gjejë gjithçka që ka ëndërruar ndonjëherë: të përjetojë thellësisht heshtjen, vetminë dhe hapësirën.

Duration: 105 min

Release:

IMDb: 7.0