Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Impossible Monsters (2019)

Një profesor ambicioz e gjen veten të kapur në vrasjen e një prej vullnetarëve të tijnë projektin për studimin e gjumit dhe maktheve.Realiteti dhe makthet do të ngatërrohen duke e bërë këtë film intrigues deri në momentin e fundit.

Duration: 84 min

Release:

IMDb: 6.2