Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

House of Gucci (2021)

Kur Patrizia Reggiani, një e huaj modeste, martohet me trashëgimtarin e familjes Gucci, ambicia e saj e shfrenuar për trashëgiminë e familjes shkakton një spirale të pamatur të tradhtisë, dekadencës, hakmarrjes dhe përfundimisht vrasjes.

Duration: 158 min

Release:

IMDb: 6.9