Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Hell Hath No Fury (2021)

E cilësuar si tradhtare nga bashkatdhetarët e saj, shtetasja franceze Marie DuJardin shpëtohet nga ushtarët amerikanë me një kusht: për të mbijetuar, ajo duhet t’i çojë ata në një depo ari të gjuajtur nga nazistët, rezistenca franceze dhe amerikanët.