Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Heart of Champions (2021)

Gjatë vitit të tyre të fundit në një universitet sportiv në 1999, jeta e një grupi miqsh dhe shokësh të të njëjtiti ekip ndryshon përgjithmonë kur një veteriner ushtrie merr përsipër të bëhet trajneri i ekipit të tyre jofunksional të kanotazhit.

Duration: 119 min

Release:

IMDb: 5.5