Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Ghostbusters: Afterlife (2021)

Kur një nënë e vetmuar dhe dy fëmijët e saj shpërngulen në një qytet të ri, këta të fundit zbulojnë se kanë një lidhje me Ghostbusters-at origjinalë dhe trashëgiminë sekrete që la pas gjyshi i tyre. Ndërsa Phoebe eksploron fermën, zbulon pajisje të njohura dhe madje një kërcënim të mbinatyrshëm, ajo gjen informacion për pemën e saj familjare. Megjithatë, sa më shumë mëson Phoebe, aq më shumë rritet përçarja midis vajzës dhe nënës, që e percepton shkencën si një humbje kohe…

Duration: 124 min

Release:

IMDb: 7.4