Dokumentar Movies
Money Heist: From Tokyo to Berlin (2021) a.k.a. Casa De Papel

Money Heist: From Tokyo to Berlin (2021) a.k.a. Casa De Papel

Money Heist: From Tokyo to Berlin (2021) a.k.a. Casa De Papel
IMDb: 7.8
N/A

Kasti dhe ekipi hapen për proceset e tyre emocionale artistike gjatë xhirimit të gjysmës së parë të sezonit të fundit të serisë televizive, “Casa del Papel”.

Country: 
HD Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 1 (2019)

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 1 (2019)

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 1 (2019)
HD
IMDb: 8.0
52 min

Një dokumentar që tregon historinë e jetës së Bill Gatesit kur ai kërkon zgjidhjen e disa prej problemeve më komplekse në botë.

Country: 
Genre: Dokumentar
HD Wild Arabia (2013)

Wild Arabia (2013)

Wild Arabia (2013)
HD
IMDb: 8.1
180 min

Një dokumentar rreth Arabisë së egër . Shumica e gadishullit të djegur është i shkretë dhe pothuajse shterpë, por jo malet bregdetare Dohar në të dy anët e kufirit Oman-Jemen….

Country: 
Genre: Dokumentar