" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Gabriel’s Rapture: Part Two (2022)

Lumturia e Gabrielit dhe Xhulias kërcënohet nga një studente dhe politika akademike e përbetuar. Kur Gabrieli të përballet me administratën e universitetit, a do t’i nënshtrohet fatit të Dantes? Apo do të luftojë për të mbajtur Xhulia, Beatricen e tij, përgjithmonë?

Duration: 1 min

Release:

IMDb: 5.8