Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Fear Street: Part Two – 1978 (2021)

Shejdisajd, 1978. Shkolla ka mbaruar dhe aktivitetet në kampin “Krahët e Natës” janë gati të fillojnë. Por, kur një tjetër anëtar i Shejdisajdërit pushtohet nga dëshira për të vrarë, argëtimi nën rrezet e diellit kthehet në një luftë të tmerrshme për mbijetesë.

Duration: 109 min

Release:

IMDb: 6.7