All Episodes
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 6
Episode: 6
Air Date: 2022-04-03

Ndërsa retë e stuhisë së ardhshme mblidhen, Tommy Shelby përballet me pasojat e përvojave dhe veprimeve të tij.

Episode Title: Lock and Key
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 5
Season 6
Episode: 5
Air Date: 2022-03-27

Nën dritën e zbulimeve të jashtëzakonshme personale, Tommy ndërmerr një rrugë që do ndryshojë gjithçka. Ndërkohë, planet e armiqve të tij fillojnë të bien në vend.

Episode Title: The Road to Hell
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 4
Season 6
Episode: 4
Air Date: 2022-03-20

Tommy establishes a connection between crime and political power that could alter the course of history. He also receives life-changing news from an unexpected source.

Episode Title: Sapphire
Eps3 Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 3
Season 6
Episode: 3
Air Date: 2022-03-13

Përballë lajmeve shkatërruese, Tommy shkon në një kërkim për të zbuluar se kush ishte ai që mallkoi familjen e tij. Në Birmingham, Ada merr përgjegjësinë dhe Arthuri merr disa rekrutë…

Episode Title: Gold
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 2
Season 6
Episode: 2
Air Date: 2022-03-06

Tommy përfshihet në një lojë pushteti me fashistët, luftëtarët e lirisë dhe gangsterët e Bostonit. Ndërsa lojtarët planifikojnë ta dyfishojnë, Tommy viziton një aleat të vjetër në Camden.

Episode Title: Black Shirt
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 6 – Episodi 1
Season 6
Episode: 1
Air Date: 2022-02-27

Tommy shkon në Amerikën e Veriut, ku fundi i ndalimit sjell mundësi të tjera. Por ai haset me një rrezik të ri nga një armik i vjetër.

Episode Title: Black Day
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 5
Episode: 6
Air Date: 2019-09-22

Shtohet tensioni në familje pas një lajmërimi të papritur. Tommy vendos në lëvizje planin për Oswald Mosleyn, por mos vallë ka nënvlerësuar kundërshtarin?

Episode Title: Mr Jones
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 5
Season 5
Episode: 5
Air Date: 2019-09-15

Mosley përfiton nga ngjarjet shokuese për t’i dhënë një fjalim turmës së mbledhur te Arrow House. Më pas ai i jep instruksione Tommy-t. Arthur me njerëzit e tij mbërrijnë në…

Episode Title: The Shock
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 4
Season 5
Episode: 4
Air Date: 2019-09-08

Tommy krijon një partneritet të ri të rrezikshëm dhe një festë e Shelbyt premton momente delikate.

Episode Title: The Loop
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 1
Season 5
Episode: 1
Air Date: 2019-08-25

Në mometin e kolapsit të Wall Street-it, Tommy përballet me rreziqe të reja dhe ndërmerr veprime të guximshme.

Episode Title: Black Tuesday
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 2
Season 5
Episode: 2
Air Date: 2019-08-26

Ndërsa Kapelat e Errëta po kalojnë shumë telashe, Tommy paralajmërohet që ka një tradhtar mes njerëzve të tij.

Episode Title: Black Cats
Eps3 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 3
Season 5
Episode: 3
Air Date: 2019-09-01

Ndërsa Mosley karizmatik tregon haptazi qëllimet e tij, Tommy bën një aleancë të re të pabesë.

Episode Title: Strategy
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 4
Episode: 6
Air Date: 2017-12-20

Në natën e ndeshjes së madhe, rreziku rri në hije për Thomas Shelbyn dhe familjen e tij. Kur Luca Changretta luan kartën e tij të fundit, Tommy vendos në lëvizje…

Episode Title: The Company
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 5
Season 4
Episode: 5
Air Date: 2017-12-13

Tommy përgatitet, teksa fillojnë konfliktet midis Kapelave të Errëta dhe Changrettës. Një marrëveshje është arritur, ndoshta me pasoja shkatërruese.

Episode Title: The Duel
Eps3 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 3
Season 4
Episode: 3
Air Date: 2017-11-29

Luca Changretta kupton kompleksitetin e armikut të tij, pasi pesha e traditës cigane varet nga Arthuri. Por a mund të ketë një tradhtar në mes të Kapelat e Errëta?

Episode Title: Blackbird
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 4
Season 4
Episode: 4
Air Date: 2017-12-06

Në një përndjekje të guximshme midis maces dhe miut, a do të mposhtet Tomi nga armiqtë e tij? Dhe me kthimin e një miku të vjetër, Tomi përpiqet të shpërqendrojë…

Episode Title: Dangerous
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 2
Season 4
Episode: 2
Air Date: 2017-11-22

Të dëshpëruar nga humbja që kanë pësuar, pas vdekjes së Johnnyt, Shelbyt mblidhen në Small Heath, ku Tommy bën thirrje për një armëpushim familjar, në mënyrë që të jenë të…

Episode Title: Heathens
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 1
Season 4
Episode: 1
Air Date: 2017-11-15

Janë Krishtlindjet dhe Tom Shelbi merr një letër që e bën atë të kuptojë që ai dhe çdo pjesëtar tjetër i familjes janë në rrezik. Ai e di që është…

Episode Title: The Noose
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 5
Season 3
Episode: 5
Air Date: 2016-06-02

Teksa rusët testojnë “Kapelat e Errëta”, Tomi kupton se po ja hedhin. Por, ai ka një as nën mëngë.

Episode Title: Episode 5
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 3
Episode: 6
Air Date: 2016-06-09

Teksa rusët testojnë “Kapelat e Errëta”, Tomi kupton se po ja hedhin. Por, ai ka një as nën mëngë.

Episode Title: Episode 6
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 2
Season 3
Episode: 2
Air Date: 2016-05-12

Tommy zbulon nivelin e misionit që i është dhënë dhe deri ku janë të gatshëm të shkojnë pagatorët e tij, në kërkim të fuqisë. Ndërkohë, aktivitetet e familjes së tij…

Episode Title: Episode 2
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 4
Season 3
Episode: 4
Air Date: 2016-05-26

Tommy planifikon një grabitje, por Polly shqetësohet, sepse ai do vrasë At Hughesin dhe i rrëfehet një prifti. Tommy fle me Tatianan, e cila tregon anën e saj të rrezikshme…

Episode Title: Episode 4
Eps3 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 3
Season 3
Episode: 3
Air Date: 2016-05-19

Duke iu kundërpërgjigjur veprimeve të italianëve, Tommy ndjek rrugën e hakmarrjes, e cila e çon në një vend të errët dhe kërcënon të shkëpusë familjen. Ndërkohë, ai thur planet për…

Episode Title: Episode 3
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1
Season 3
Episode: 1
Air Date: 2016-05-05

Është dita e shumëpritur e martesës së Thomas Shelbyt. Një vizitor misterioz vë në rrezik gjithë familjen Shelby dhe Thomasi e gjen veten të përfshirë në një rrjet intrige më…

Episode Title: Episode 1
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 2
Episode: 6
Air Date: 2014-11-06

Me ardhjen e ditës së Derbit, Tommy përballet me situata të vështira kundrejt armiqve të tij dhe zgjerimit të kompanisë që zotëron. Do ia hedhe paq edhe këtë herë?

Episode Title: Episode 6
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 5
Season 2
Episode: 5
Air Date: 2014-10-30

Tommy dhe Grace ritakohen dhe kujtojnë kohërat e vjetra, për këtë ai largohet nga May. Tashmë duhet të thurë planin për të vrarë Marshallin, por edhe t’i shpetojë djallëzive të…

Episode Title: Episode 5
Eps3 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 3
Season 2
Episode: 3
Air Date: 2014-10-16

Ndërsa bandat irlandeze luftojnë njëra-tjetrën në Birmingham, Arthuri kërcënohet nga nëna e djalit që vrau në ndeshjen e boksit, e cila nuk lëkundet aspak nga paratë…

Episode Title: Episode 3
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4
Season 2
Episode: 4
Air Date: 2014-10-23

Arthuri merr me forcë klubin Eden të Londrës, ndërkohë që Thomasi dhe trajneria e tij e re e kalit njihen më mirë.

Episode Title: Episode 4
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 2
Season 2
Episode: 2
Air Date: 2014-10-09

Tommy ofrohet për të ndihmuar Pollin për të kërkuar për fëmijët e saj, të cilët kohë më parë u morën prej saj. Në Londër, Tommy rrezikon jetën e tij duke…

Episode Title: Episode 2
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1
Season 2
Episode: 1
Air Date: 2014-10-02

Familja Shelby sapo ka pësuar humbjen e njërit prej anëtarëve të saj, por kjo gjë nuk i ndalon ata në vazhdimin e biznesit të tyre. Planet e Tomit për zgjerimin…

Episode Title: Episode 1
Eps3 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 3
Season 1
Episode: 3
Air Date: 2013-09-26

Thomas Shelby planifikon të shkojë tek garat në Cheltenham për t’u afruar më shumë me Billy Kimberin. Duke e ditur oreksin e gangsterëve për gratë e bukura, Thomas fton Gracin…

Episode Title: Episode 3
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 1
Episode: 6
Air Date: 2013-10-17

Tommy dhe Kapelat e Errëta përgatiten për një operacion të madh që shpejt komplikohet më tepër nga sa mendonin.

Episode Title: Episode 6
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 5
Season 1
Episode: 5
Air Date: 2013-10-10

Vëllezërit Shelby kanë një vizitë të papritur nga një i afërm. Tomasi bashkëpunon dhe njëherë me policinë.

Episode Title: Episode 5
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 4
Season 1
Episode: 4
Air Date: 2013-10-03

Thomasi merr një licencë të ligjshme bastesh dhe punëson Gracen si sekretaren e tij. Xhoni njofton se do të martohet përsëri, por Thomasi nuk e pranon si nuse, prostitutën Lizzie….

Episode Title: Episode 4
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 2
Season 1
Episode: 2
Air Date: 2013-09-19

Thomas Shelby fillon një grindje me një familje cigane dhe më në fund takohet me inspektorin Campbell për të folur për armët e vjedhura.

Episode Title: Episode 2
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 1
Season 1
Episode: 1
Air Date: 2013-09-12

Në Birmingham pas Luftës së Madhe, veterani Thomas Shelby drejton bandën e tij, Kapelat e Errëta (Peaky Blinders), emër ky që vjen nga brisqet vdekje prurëse që kanë në kapelet…

Episode Title: Episode 1
HD Eps1 La Casa De Papel – Sezoni 5 – Episodi 1

La Casa De Papel – Sezoni 5 – Episodi 1

La Casa De Papel – Sezoni 5 – Episodi 1
HD
Episode: 1
N/A

Profesori përballet me Sierrën ndërsa Tamajo ngre aksionet e negociatave duke thirrur ushtrinë. Në të kaluarën, Berlini takohet me një anëtar të familjes.

Eps8 La Casa De Papel – Sezoni 4 – Episodi 8

La Casa De Papel – Sezoni 4 – Episodi 8

La Casa De Papel – Sezoni 4 – Episodi 8
Season 4
Episode: 8
N/A

Plani për të nxjerrë Lisbon nga burgu vihet në jetë. Në luftë me kohën, në synim të përsosmërisë dhe në koordinim ekzakt, a do ia dalë ekipi ta futë në…

Eps7 La Casa De Papel – Sezoni 4 – Episodi 7

La Casa De Papel – Sezoni 4 – Episodi 7

La Casa De Papel – Sezoni 4 – Episodi 7
Season 4
Episode: 7
N/A

Profesori nis sulmin që të hakmerret për Nairobin dhe Tokyon. Rio tregon historinë e torturave të tij në shtypin botëror.

Eps6 La Casa De Papel – Sezoni 4 – Episodi 6

La Casa De Papel – Sezoni 4 – Episodi 6

La Casa De Papel – Sezoni 4 – Episodi 6
Season 4
Episode: 6
N/A

Gandia mban Nairobin peng dhe mundohet të negociojë me grupin. Profesori i dëshpëruar kërkon një plan alternativ për të shpëtuar skuadrën e tij.