Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Earth to Echo (2014)

Një grup fëmijësh kalojnë, natën e fundit bashkë duke ndihmuar një mik të vogël alien të kthehet në shtëpi. Por ata vënë veten në rrezik prej gjuetarëve që duan këtë krijesë, dhe rrugës mësojnë më tepër rreth miqësisë dhe vetes së tyre.

Duration: 91 min

Release:

IMDb: 5.8