" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Don’t Make Me Go (2022)

Kur një baba beqar i një vajze adoleshente mëson se ka një tumor fatal të trurit, ai e merr atë në një udhëtim për të gjetur nënën që e braktisi vite më parë dhe për t’i mësuar asaj gjithçka që mund t’i duhet gjatë pjesës tjetër të jetës së saj.

Duration: 109 min

Release:

IMDb: 6.6