" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

Peter La Fleur është një trajner thjeshtë palestre por palestra e ti është gjithçka pë të. Ai kalon një periudhë të vështirë ekonomike dhe është gat ta humbasë palestrën.A do të mundet ai ta shpëtoje ? Nesë po, si ?