" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Doktor Strange, me anë të një magjie të ndaluar arrin të hapë dyert e universeve të shumta, duke sjellë në skenë disa versione të vetes që paraqesin një kërcënim të madh për njerëzimin, të cilin vetë Strange, Uongu dhe Uanda s’munden ta përballojnë.