Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Doctor Lisa (2020)

Kjo është historia e një dite në jetën e Elizaveta Glinka-s, drejtuese e fondacionit “Fair Care”, filantropiste, mjeke dhe aktiviste për të drejtat e njeriut. Elizaveta dhe bashkëshorti i saj Gleb do të festojnë 30 vjetorin e martesës. Por kërkesa e pazakontë e babait të një vajze që vuan nga një sëmundje e rëndë sjell shumë rrethana të papritura në në këtë ditë të planifikuar mirë.