Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Djali Plangprishes Film i Animuar me titra ne shqip

Vazhdi i filmave vizatimore te krishter per femije eshte dhe Djali Plangprishes ( Film ) me titra ne shqip.avi. Kjo pune qe ka nisure e ka gjeture frymezimin tek, (Fjalët e Urta 22:6) «Mësoji fëmijës rrugën që duhet të ndjekë, dhe ai nuk do të largohet prej saj edhe kur të plaket» Ju faleminderit per kohen tuaj. Zoti ju bekofte

Genre: Animation

Duration: