Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Ditched (2021)

Gjatë një transferimi rutinë të policisë, gjithw stafi bie në një greminë. Kur i sulmojnë disa njerëz të çuditshëm në pyje, mjekja Melina përballet me realitetin e situatës dhe njerëzit që e rrethojnë.

Duration: 86 min

Release:

IMDb: 5.0