Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Death Valley (2021)

Dy ushtarë punësohen për të shpëtuar një shkencëtare të burgosur në një bunker të Luftës së ftohtë. Ata rrezikojnë jetën e tyre kur sulmohen nga një krijesë e panjohur dhe vdekjeprurëse.

Duration: 91 min

Release:

IMDb: 4.3