Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Cryo (2022)

Në një strukturë të nëndheshme, pesë shkencëtarë zgjohen nga gjumi krio pa kujtuar se kush janë dhe sa kohë kanë qenë në gjumë. Ata së shpejti bëjnë një zbulim tronditës: një vrasës po i gjuan atje poshtë dhe madje ai mund të fshihet midis tyre.