" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Creation Stories (2021)

Historia e Krijimit tregon historinë e paharrueshme të kreut famëkeq të etiketës Creation Records, Alan McGee. Si një i ri nga Glasgow arriti të ndryshojë në mënyrë të pakthyeshme fytyrën e kulturës britanike në muzikë, politikë dhe jo vetëm.