Search results for "Turkey"
Last Summer a.k.a. Geçen Yaz (2021)

Last Summer a.k.a. Geçen Yaz (2021)

Last Summer a.k.a. Geçen Yaz (2021)
IMDb: 6.3
101 min

Gjatë pushimeve verore në një qytet buzë detit, 16-vjeçari Deniz, kërkon afeksionin e dashurisë së fëmijërisë së tij dhe noton në një trekëndësh dashurie.

Country: 
Love Me Instead (2021) a.k.a. Beni Çok Sev

Love Me Instead (2021) a.k.a. Beni Çok Sev

Love Me Instead (2021) a.k.a. Beni Çok Sev
IMDb: 7.0
124 min

Një ditë, Sedati, një gardian në burgun e Konias, merr detyrn për të shoqëruar Musain, një të burgosur që ka marrë 1 ditë leje, për të shkuar në vendlindjen e…

Country: 
Genre: Drama, NETFLIX
Eltilerin Savasi (2020) a.k.a Sisters in Law

Eltilerin Savasi (2020) a.k.a Sisters in Law

Eltilerin Savasi (2020) a.k.a Sisters in Law
IMDb: 5.7
118 min

Idetë e Gizemit dhe Sulltanes për martesën janë të ndryshme, por tashmë ato janë kunata dhe kjo mjafton, për të hyrë në një garë pa kufij me njëra-tjetrën.

Country: 
Genre: Comedy, NETFLIX
The Way We Are (2020) a.k.a Biz Böyleyiz

The Way We Are (2020) a.k.a Biz Böyleyiz

The Way We Are (2020) a.k.a Biz Böyleyiz
IMDb: 5.6
121 min

Një grup miqsh të vjetër mblidhen së bashku për të qenë me teton/gjyshen e tyre të dashur, e cila u kujdes për ta kur ishin fëmijë, për ditët e saj…

Country: 
Genre: Comedy, Drama, NETFLIX
Stuck Apart (2021) a.k.a Azizler

Stuck Apart (2021) a.k.a Azizler

Stuck Apart (2021) a.k.a Azizler
IMDb: 6.1
96 min

Historia e Azizit që vuan nga kriza ekzistenciale në kërkim të rinisë. Ai nuk është i lumtur me punën dhe jetën e tij private që është rrënuar nga motra e…

Country: 
Genre: Comedy, Drama
Miracles Of Love – Mucize 2 Ask (2019)

Miracles Of Love – Mucize 2 Ask (2019)

Miracles Of Love – Mucize 2 Ask (2019)
IMDb: 6.7
129 min

Një dramë turke e vendosur në vitet 1960. Azizi, një burrë me të meta fizike e gjen veten në përpjekje për të sistemuar martesën me Mizgin, pavarësisht vështirësive dhe opinionit,…

Country: 
Genre: Drama
Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar

Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar

Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar
IMDb: 7.1
114 min

Duke premtuar një festë vizuale të ngjyrave, kostumeve, dritës dhe vendndodhjeve, do t’iu bëjnë të qeshni dhe qani njëkohësisht me shfaqjet e saj të fuqishme të aktrimit, si dhe dialogët…

Country: 
Genre: NETFLIX, Turk
Ask Bu Mu? (2018)

Ask Bu Mu? (2018)

Ask Bu Mu? (2018)
IMDb: N/A
N/A

Një histori e vështirë dashurie midis Umut, hajdut që kur ishte fëmijë dhe Gülüm, një vajzë e re e shkolluar një hap larg ëndrrave të saj. Gjithçka e bukur do…

Country: 
Genre: Comedy, Drama, Romance
7. Kogustaki Mucize (2019) a.k.a Miracle in Cell No. 7 a.k.a Mrekulli në qelinë 7

7. Kogustaki Mucize (2019) a.k.a Miracle in Cell No. 7 a.k.a Mrekulli në qelinë 7

7. Kogustaki Mucize (2019) a.k.a Miracle in Cell No. 7 a.k.a Mrekulli në qelinë 7
IMDb: 8.3
132 min

Një histori dashurie mes një babai me sëmundje mendore i cili akuzohet në mënyrë të padrejtë për vrasje, dhe vajzës së tij të dashur 6 vjeçare. Burgu do të jetë…

Country: 
Genre: Comedy, Drama, Family
Sijjin 6 (2019) a.k.a Siccin 6

Sijjin 6 (2019) a.k.a Siccin 6

Sijjin 6 (2019) a.k.a Siccin 6
IMDb: 6.3
95 min

Fshatarët turq të sunduar nga “magjia e zezë”, tani duhet të kërkojnë për Zbulues dhe Ekzorcistë që t’i ndihmojnë të shpëtojnë ose ta mposhtin “djallin e myslimanëve”

Country: 
Genre: Horror