Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Corporate Animals (2019)

Një ekskursion me stafin e punës për të rritur bashëkëpunim dhe punën në grup merr një kthesë të papritur dhe të tërë detyrohen të përballen me anët e tyre më të egra dhe të bëjnë gjithçka që të mbijetojnë, por gjithashtu kuptojnë edhe vlerën e skuadrës.

Duration: 86 min

Release:

IMDb: 4.4