Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Commando 3 (2019)

Një burrë misterioz është një mision kërcënues për të sulmuar vendin nga baza e tij në Londër. Karan Singh Dogra vendos të ndjekë një kundërshtar të ndihmuar nga Inteligjenca Britanike. A do të mundet Komandoja të ndalojë sulmin dhe të mbrojë vendin?

Duration: 133 min

Release:

IMDb: 5.9