Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Chickenhare and the Hamster of Darkness (2022)

Ejani dhe ndiqni një hero të ri, i lindur gjysmë pulë dhe gjysmë lepur. I paduruar që të përshtatet dhe të ndihet i dashur pavarësisht të qenurit ndryshe, ai është i fiksuar pas aventurave, edhe pse është i ngathët.