Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Capital Punishment (2014) a.k.a Rampage: Capital Punishment

Një burrë merr përsipër një stacion televiziv dhe ka një numër të pengjeve si një platformë politike për të zgjuar njerëzimin në vend të parave.

Duration: 93 min

Release:

IMDb: 6.1