" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Broker (2022)

Një burrë dhe shoku i tij herë pas here vjedhin foshnja nga kutia e foshnjave të kishës dhe i shesin në tregun e zi të birësimeve. Megjithatë, kur një nënë e re kthehet pasi ka braktisur foshnjën e saj, ajo i zbulon ata dhe vendos të shkojë me ta në një udhëtim për të intervistuar prindërit e mundshëm të foshnjës.

Duration: 129 min

Release:

IMDb: 7.2