Turn off light Favorite Comments () Report
5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Blood Diamond (2006)

Diamantët e përgjakur nxirren nga zona e luftës në Afrikë dhe shiten për të financuar konfliktet.