Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Behind Enemy Lines (2001)

Një marinës është qëlluar mbi territorin e armikut dhe është ndjekur pa mëshirë nga një zbatues i policisë sekrete dhe trupat kundërshtare. Ndërkohë oficeri komandues i tij shkon kundër urdhrave në një përpjekje për ta shpëtuar atë.

Duration: 106 min

Release:

IMDb: 6.4