Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Ashley Jones Is Perfectly Normal (2021)

E dëshpëruar për të rifituar jetën e saj pasi ishte diagnostikuar me një sëmundje të çuditshme, Eshli Xhons duhet të përballet me kuptimin e vërtet të “normalsisë” në një botë identitetesh të gabuara, miqsh shumë të vjetër dhe qoftesh të helmuara.