Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Anna and the Apocalypse (2017)

Një apokalips zombish kërcënon qytetin e përgjumur të Little Haven në Krishtlindje duke detyruar Anën dhe miqtë e saj të luftojnë dhe të këndojnë në rrugën e tyre për të mbijetuar e shpëtuar të dashurit e tyre. Por së shpejti ata zbulojnë se askush nuk është i sigurt në këtë botë të re, dhe njerëzit e vetëm tek të cilët vërtet mund të mbështeten janë njëri-tjetri.

Duration: 93 min

Release:

IMDb: 6.0