" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Amy George (2011)

Xhesi 13-vjeçar dëshiron të bëhet artist dhe duke besuar se jeta e tij e zakonshme, e klasës së mesme e ka lënë të papërgatitur, ai niset të kërkojë egërsinë dhe gratë.