" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Alice (2022)

Alisa, një grua e skllavëruar nga pronari brutal i një plantacioni rural në Xhorxhia, ëndërron për lirinë. Pas një përleshjeje të dhunshme, ajo ikën nëpër pyje dhe gjendet papritmas në një autostradë, ku zbulon se është në të vërtetë, viti 1973. Shumë shpejt ajo kupton gënjeshtrat që kanë mbajtur në robëri atë dhe njerëzit e saj…

Duration: 100 min

Release:

IMDb: 4.9