" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

About Fate (2022)

Komedia romantike është përrallë e dy njerëzve që besojnë në dashuri, por nuk gjejnë dot kuptimin e vërtetë të saj. Në një rrjedhë ngjarjesh fati i vendos të dy në rrugë të vështira në mbrëmjen e Vitit të Ri ku nuk mungon komedia dhe kaosi.

Duration: 100 min

Release:

IMDb: N/A