Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

A Christmas Prince (2017)

Kur një gazetare hyn e infiltruar si mësuese për të marrë informacione të brendshme rreth një princi donzhuan, ajo ngatërrohet në disa intriga mbretërore dhe përfundon duke gjetur dashurinë- por a do të jetë në gjendje ta mbajë gënjeshtrën e saj?

Duration: 92 min

Release:

IMDb: 5.8