Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

A Boy Called Christmas (2021)

Në këtë histori të origjinës së Atit të Krishtlindjes, një djalë i zakonshëm (me një mi të përkëdhelur besnik dhe një dre pranë tij) nis një aventurë të jashtëzakonshme për të gjetur babanë e tij që është në një kërkim për të zbuluar fshatin fantastik të Elfhelmit.