Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

7 Prisoners (2021)

Për të siguruar një jetë më të mirë për familjen e tij në fshat, 18-vjeçari Mateus pranon të punojë në një kantier në São Paulo për shefin e tij të ri, Lukën. Kur ai dhe disa djem të tjerë bien në kurthin e botës së rrezikshme të trafikimit të qenieve njerëzore, Mateus detyrohet të punojë për njeriun që e bëri​ të rrezikojë të ardhmen e tij dhe të familjes së tij.