Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

50 First Dates (2004)

Henri Roth është një burrë që ka frikë të angazhohet në një lidhje derisa ai takon të bukuren Lusi. Ata takohen dhe Henri më në fund mendon se ka gjetur vajzen e ëndrrave të tij, derisa ai zbulon se ajo ka humbje kujtese në përiudha të shkurtëra dhe e harron atë fill ditën tjetër.

Duration: 99 min

Release:

IMDb: 6.8